Elektroniczny korpus tekstów polskich z XVII i XVIII w.


arrow_drop_down
arrow_drop_down




arrow_drop_down
arrow_drop_down
Znaleziono 2 wyników.
Lp Lewy kontekst Rezultat Prawy kontekst Skrót tekstu Data
1 na trzy Rozdziały, w każdym Sto potraw i z Addytamentem [addytament:subst:sg:inst:m] , i jednym Sekretem Kuchmistrzowskim, tak mi się bowiem CzerComp 1682
1 trzy Rozdziały, w káżdym Sto potraw y z Additámentem [addytament:subst:sg:inst:m] , y iednym Sekretem Kuchmistrzowskim, ták mi sie bowiem CzerComp 1682
2 zamyka Sto Sposobów gotowania Potraw mięsnych, i z swoim Addytamentem [addytament:subst:sg:inst:m] . I. Rosół Polski. SPosób Polskiego Rosolu gotowania CzerComp 1682
2 zamyka Sto Sposobow gotowania Potraw mięsnych, y z swoim Additamentem [addytament:subst:sg:inst:m] . I. Rosoł Polski. SPosob Polskiego Rosolu gotowánia CzerComp 1682